субота, 29. август 2009.

Konačno jedno dobro pismo iz "lanca sreće"

Ovo pismo je produkt dosade, a služi da muškarcu da poboljša seksualni život. U inat ostalim ponudama i sličnim pismima, ovo ne zahteva slanje para, a dobitak je siguran. Dovoljno je da pošaljete ovo pismo devetorici svojih dobrih drugara. Onda ošamutite vašu devojku/suprugu, stavite je u kartonsku kutiju (ne zaboravite otvore za vazduh!) i pošaljite je prvom drugaru na listi. Vrlo brzo, čim vaše ime dođe na vrh liste, na vašu adresu će stići 823,542 žena/devojaka. Statistički gledano, u toj grupi će biti:
- Najmanje 0.5 miss sveta
- 3 top modela
- 463 divlje nimfomanke
- 3243 do jaja dobre nimfomanke
- 20198 žena koje doživljaju više orgazama odjednom
- 40,198 biseksualki spremnih da te ubace u krevet sa svojom drugaricom
Sve u svemu, dobijate 64,294 žena koje su napaljenije, bolje građene, željnije, manje dosadne i ukusnije od ona koju ste vi poslali. Što je najbolje, igra garantuje da nećete dobiti nazad ono što ste vi poslali.
NEMOJTE DA PREKINETE OVAJ MAGIČNI KRUG!
Jedan čovek je poslao ovaj e-mail na 5 adresa umesto 9 i dobio je nazad ženu koju je poslao, a ona je imala još jače glavobolje, uz još gadnija trabunjanja na temu "ti mene ne voliš", sa odgovarajući izrazom na licu. Ta žena više nikada nije obukla tange i naprasno se ugojila. On je postao impotentan.
Istog dana, drugi čovek, koji je bio 6 mesta iznad mene već je dobio 837 žena i trenutno je na oporavku od iznemoglosti. Ispred njegove kuće nalazi se još 452 kartonska paketa sa rupama za vazduh.
MORAŠ VEROVATI OVOM PISMU
Ovo ti je jedinstvena prilika da tvoj seksualni život krene u smeru u kojem želiš. Bez trošenje para u gradu, kupovine garderobe, dugih razgovora, maženja, bez objašnjavanja, samo je otvoriš i kresneš. Bez dvoumljenja, pošalji ovo pismo devetorici tvojih drugara.
P.S. Ako nemaš devojku, možeš da pošalješ usisivač.
P.P.S Ovo pismo možeš da pošalješ i ženskoj osobi, kako bi se ona pripremila za sjajnu avanturu koja je očekuje.

Нема коментара:

Постави коментар