среда, 29. јул 2009.

Kratak kurs ksenofobijeZašto su stranci gori od nas? Zato što ih, kod nas, ima manje! Zato što su drugačiji od nas! Zato što se prave važni jer žive u inostranstvu! Nisu tečno naučili da govore našim jezikom! Osim domaćih neprijatelja, svi drugi neprijatelji su nam -stranci! I oni sami imaju loš odnos prema strancima, što vidimo kad god odemo u inostranstvo!

Afrikanci
Rasne karakteristike:Jedu jedni druge i obožavaju statue od grančica i blata. Imena tih zemalja, u kojima se glavni Crnja menja svakih pola sata, nemoguće je zapamtiti. Na sve strane mile zmije i crveni mravi koji im služe kao ručak. Stavljaju koske u nos i biljke oko struka. Te biljke im, kobajagi, služe kao odeća.
Pozitivne osobine: Ne osećaju bol kao mi.
Kako im se obraćati: Čamugo, Neizbeljeni, Čađavi, Snežana, Siđi s drveta da ti nešto kažem, Banana-men.

Nemci
Rasne karakteristike:Sadomazohistički automati koji liče na ljude i čija se jedina zabava sastoji u lakomom gutanju ogromnih kolčiina piva i beskrajnom ponavljanju refrena monotonih i imbecilnih folklornih pesmica. Svaka sličnost između njihovog govora koji se jedino može uporediti sa podrigivanjem, i nekog civilizovanog jezika- čista je slučajnost. Kažu da je Gete, na tom jeziku stvarao neumrla dela, ali to treba uzimati sa sumnjom. Tako nešto ni Šekspiru nije pošlo za rukom! Ishrana im se sastoji uglavnom od starog kupusa i iznutrica iz kojih se cedi krv i mast. Svakih 40-50 godina padne im na pamet da celom svetu objave rat, kojom prilikom ih trećina pogine, na opšte olakšanje ostalog dela sveta. Njihove masne žene sladostrasno neguju pod miškom žbunove dugačkih dlaka. Muskarci briju prednju stranu lobanje.
Pozitivna osobina: Istrebljuju priličan broj Francuza i Engleza.
Kako im se obraćati: Fric, Debeli Švabo, ,,Oćemo li ponovo u rat?", Masna sarmo, Super hik.

Arapi
Rasne karakterislike:Oni se oblače u čaršave i stavljaju kese na glave svojih žena. Umivaju se peskom. Više vole dečake nego devojčice. Imaju religiju u koju ni sami ne veruju ali je zato uspešno uvaljuju crnjama širom sveta. Kad im belac pod vikne podvijaju rep ali se veoma poletno ubijaju međusobno, a posebna im je strast da odsecaju šake svojim lopovima. Kuda god prođu, bacaju bombe i postavljaju minska polja. Prodavci oružja ih obožavaju jer kupuju sve, ne pitajući ni kako se time rukuje. Može im se, jer im je Bog nepravedno dodelio svu naftu sveta. Mrze Jevreje jer su to jedini ljudi na svetu koji imaju ružniji nos od njih.
Pozitivna osobina: Mnogoženstvo.
Kako im se obraćati: Stablo smokve, Punjena mušmulo, Petro-pacove, Pustinjski Ircu, Beli zavoju, Mumijo, ,,Alah nema pišu".

Australijanci
Rasne karakteristike: Oni se ponose što su ,,sirovine". Kada razgovaraju dižu buku od koje civilizovanog čoveka zaboli glava. Alkoholičari, postaju još u detinjstvu, a svoj humor pokazuju na taj način što povraćaju na haubu vašeg automobila. Lomljenje nameštaja i ka-fanskog inventara njihov je nacionalni sport. Procenjeno je da je srednja potrošnja piva po detetu mlađem od devet godina 42,5 litara dnevno. Već od osnovne škole uče dva jezika: engleski i- ovčji. Zato što veći deo života provode sa glavom prema dole oni poseduju više od 400 sinonima glagola ,,povraćati" među kojima su: ,,pričati sa klozetskom šoljom", ,,zevati u tehnikoloru", paprikaš provod". Njihove žene čuvaju bebe u džepovima kengura, koji toliko đipaju da je to verovatno razlog što Australijanci provode život povraćajući.
Pozitivne osobine: Imaju slatke koale.
Kako im se obracati: Miran! Smiri se! Ne u sudoperu, mamlaze! Siđi sa stola, imam pucu!

Kanađani
Rasne karakteristike:Nemoguće je razlikovati Kanađanina i kavkaskog seljaka, podjednako nezanimljivog, osim kad se Kanađanin picne kao traper. O ovoj zemlji se jako malo zna, jer niko nije lud da tamo umire od dosade, i zato je posećuju samo Kraljica i ribolovci. Postoji verovanje da Kanada nalikuje nekoj vrsti arktičke Normandije. Pripoveda se takode, da Kanađani drže nekoliko Francuza kao domaće životinje što bi bila njihova zanimljiva osobina. Priča se čak da su naučili Francuze da igraju hokej.
Pozitivne osobine: Poseduju još gomile Indijanaca koje mogu proganjati.
Kako im se obraćati: Dabar, Ukleti, ,,Gde beše ta Kanada", ,,Čiji si ti, mali".

Kinezi
Rasne karakteristike:Žive u hordama, vrlo su nepristupačni, skloni narkoticima i jedu pacove. U njihovim restoranima serviraju vam majmuna i toljagu i očekuju od vas da tom toljagom razbijete dotičnoj životinji lobanju i pojedete njen mozak. Niko ne može ni da zamisli kakve sve mračne i groteskne misli prolaze kroz hidrocefalne lobanje tih bića koja u svemu preteruju. Oni predstavljaju stalnu opasnost jer ih ima stotinak po jednoj beloj glavi, a u takvoj situaciju ni Rambo ništa ne bi mogao. Ideja sa Kineskim zidom nije bila loša ali ga treba sagraditi duž cele granice. Žute su boje jer su stalno gladni, a gladni su zato jer se niko ne najede kad jede čačkalicama.
Pozitivne tačke: Udaljeni su od nas koliko je to maksimalno moguće.
Kako im se obraćati: Jajoliki, Čunak, Limun, Žuta opasnost, Ostajte tamo, Ako budeš dobar daću ti viljušku.

Škotlanđani
Rasne karakteristike: Cicije koje paradiraju pred poštenim svetom u škotskim suknjicama ispod kojih ne nose čak ni gaće. Njihovi uporni napori da govore engleskim jezikom izvor su nepresušnog smeha već pet vekova. Njihove muzike boje se svi koji u susretu sa njom nemaju sreću da budu gluvi. Te poremećene note izlaze iz nekog nakaznog instrumenta napravljenog od pet cevi koje su nabijene u bešiku krave. U ogromnim količinama usisavaju u sebe jedno alkoholno piće koje je steklo veliku popularnost među pederima i reklamnim agentima pre nego što ga je zamenio kokain.
Pozitivna osobina: Škotski karo.
Kako im se obračati: Johnny Walker, Hik gospođice, Pokrij sramotu, Karirani.

Španci
Rasne karakteristike:Ovi crnomanjasti kepeci toplog temperamenta nisu doživeli nikakvu evoluciju od XV veka, od kada su potamanili poslednje Maore, jedine ljude na Pirinejima koji su umeli da broje dalje od dvadeset. Duboka mazohističko-homoseksualna tendencija uočljiva je kada ih se okupilja desetine hiljada da euforično skandiraju jednoj muškoj kravi. Ernest Hemingvej je jedini belac koji je našao za shodno da sa njima podeli strast prema ovoj neolitskoj zabavi. Duhovno, Španci su još više nagrđeni jer njihove sklonosti ka morbidnim vizijama nije pošteđena ni sama Bogorodica koja im se svuda priviđa. Da im Đavo ne da mira, dokaz je što je jedino njima palo na pamet da otklipšu preko okeana i miroljubivu Evropu usrecće - Amerikom. Što im ni sami Amerikanci ne praštaju jer strasno tamane sve što po Južnoj Americi govore španski.
Pozitivna osobina: Njihova literatura broji samo jednu knjigu.
Kako im se obraćati: Ole, Masni, Sedi kući, Gospođa nije tu, Ne dam kravu.

Francuzi
Rasne karakleristike:Oni jedu puževe i sir koji smrdi na vojničke čizme kad se skinu sa nogu posle dve nedelje. Opsesija im je da snimaju jedni drage u nepristojnim pozama. Nikada ne peru ništa ispod pupka, tuku se nogama i svojim licem vrše abnormalne seksualne činove. Tolike su kukavice da se boje i svoje dece i zato ih od malih nogu teraju da piju vino ne bi li što pre zakržljali. Uvek će se praviti da ne razumeju šta im govorite čak i ako tečno govorite njihov naduveni jezik. Srećom po ostali svet, Englezi su im bliziu, pa mogu uspešno da se trebe između sebe.
Pozitivna osobina: Izumeli su felacio.
Kako im se obraćati: Lizalica, Žabožderač, Kupi sapun.

Grci
Rasne karakteristike:Izmislili demokratiju i uvalili je celom svetu a sada se prave ludi. Njihovi preci šetali okolo u ženskim haljinama i terorisali robove a ovi današnji dosađuju ovcama i na sve strane otvaraju svoje zagušljive i preskupe restorane. Prstima jedu iznutrice koza. Ne putuju po svetu pa još nisu saznali za otkriće WC šolje i zato još uvek koriste rupu u dasci.
Pozitivna osobina: Azbuka koju niko ne ume da pročita.
Kako im se obraćati: Maslina. Levantinac, Kozji brabonjak, Pukovnik Merkuri, Zevsovo kopile.

Albanci
Rasne karakteristike: Istorija o njima jako malo zna jer žive u ograđenim kućama iz kojih izlaze samo da sprovedu krvnu osvetu nad čukununukom čoveka koji je popreko pogledao njegovog čukundedu.
Pozitivna osobina: Niko im još nije rekao da se njihova država nalazi u Evropi.
Kako im se obracati: Šic.

Italijani
Rasne karakteristike: Paralelno gaje prirodnu sklonost ka zločinu i bljutavu pokornst onom Papi. Dok govore, frenetično mašu rukama da bi vam odvratili pažnju sa svoje ružne face. Džeparenje im je takva strast da su spremni da, u nedostatku tuđeg džepa, ukradu novčanik iz sopstvenog. Imaju zmiju u džepu jedino kada treba da plate ceh u kafani. Ostale aktivnosti su im: zavođenje tuđih žena, smišljanje laži o svojoj potenciji, kidnapovanje susetkinog sina, glasanje za komuniste i štrajkovanje. Štrajkuju neprestano od 1940. godine. Da nema turista koji im ostavljaju pare, izumrli bi kao i njihovi preci. Na bojnom polju napreduju leđima okrenuti prema neprijatelju. Hrane se ogavnom mešavinom zasoljenog paradajza i masnih rezanaca.
Pozitivna osobina: Italijanke nose velike sise.
Kako im se obraćati: Žabar, Makaroni, Rezanac, Pobeguljo, Džepni zavodnik, Džepoljubac.

Japanci
Rasne karakteristike: Po mnogim karakteristikama liče na Kineze ali ih je hvala Bogu bar na tome, mnogo manje. Orgazam doživljavaju kad sprovode teror. Vole da muče i ne prave razliku: svoje žene teraju da po kući gmižu na kolenima, podređenima beleže koliko puta su kinuli i time prekinuli proces rada, a posebna poslastica su im poslovni partneri sa zapada koje prilikom sklapanja ugovora stavljaju na hiljade suptilnih psiholoških muka. Kad ne rade i ne terorišu, razmile se po celom svetu sa svojim foto aparatima i ne daju mira poštenom narodu. Naivni misle da oni prave porodične slike za album, dok oni u stvari beleže sve oko sebe i onda u mraku svojih mravinjaka prerađuju naše ideje. Vole da gutaju ribu koja je retko kada pržena ili kuvana, a nekad čak nije ni mrtva. Glasine govore da oni poznaju veliki broj seksualnih tehnika koje nam, srećom, ne otkrivaju. Zastrašujuća je stvar da su na njima isprobane dve atomske bombe, ali ni to nije pokazalo značajnije rezultate.
Pozitivna osobina: Vole samoubistvo.
Kako im se obraćati: Limunova faco, Sadisto, Žuti pacove, Belosvetska lopužo.

Meksikanci
Rasne karakteristike: Imaju fiziološki neobjašnjivu potrebu da danima knjavaju ispod nekog drveta pokriveni svojim sombrerom. Kad malo živnu, diluju drogu. Kad im i to dosadi, dignu revoluciju. Glavni proizvodni program ove države su pornografske karte za igranje na kojima bez ustezanja prikazuju svoje žene u trenucima dok kvare magarce. Sposobni su da zgrabe sve što se ne miče, da ga živo skuvaju i posluže ga turistima. Nacionalni sport im je izmišljanje načina da se nekako uvuku u Sjedinjene Američke Države i stanu u red pred šalter za primanje socijalne pomoci. Kongres SAD razmatra mogućnost da svakom Meksikancu u Meksiku dodeli socijalnu ponloć, samo da sede kući kako više ne bi morali da drže pola američke armije i policije na granici sa ovom dobro susedskom zemljom.
Pozitivna osobina: Tamo možete kupiti devojčicu do 12 godina.
Kako im se obraćati: Skočimiš, Meks, Čili Vili,Gonzales, Uspavana lepotica.

Indijci
Rasne karakteristike: Ponizne polucrnčuge čiji bogovi imaju previše ruku i nogu i koji stalno dave svet da o njima zakazuje konferencije u Njujorku. Zavijaju glavu u servijetu. Svako svoje jelo obogaćuju sosom čiji miris podseća na miris izmeta mošusnog pacova. Ne brine ih što im kultura i ekonomija izumiru jer nisu ni znali da to imaju. Jedino što može odande da se donese to je - triper.
Pozitivna osobina: Pornografske statue.
Kako im se obraćati: Mnogoruki, Nerazvijeni, Nesvrstani, Budala.

Rusi
Rasne karakteristike: Oni prave bicikle od cementa, a automobile od kartona. Svaki građanin ima patriotsku dužnost da provede u toku života bar jednu radnu akciju izgrađujući Sibir. Ne oklevaju da odseku genitalije gimnazijalkma da bi od njih napravili dobre atletičarke. U njihovim avionima kokoške i prasići sede, a ljudi stoje. Na međunarodnim šahovskim turnirima ispod stola lome potkolenice protivnicima. Njihova komunistička partija drži narod u gladi ali zato iz potrebe da zajebava Zapad šalje pse u kosmos. Svoja žitna polja posipaju briljantinom da bi se na satelitskim snimcima videlo da im i pšenično zrno blista od zadovoljstva što stasava u zemlji po meri čoveka, životinje i biljke.
Dobra osobina: Ne puštaju ih da izađu iz zemlje.
Kako im se obraćati: Crvenkapo, Petokraki, Jebo te Staljin, Sibirski gonič, Maljčik, To je vama vaša borba dala.

Šveđani
Rasne karakteristike: Liče na Kanađane ali su manje ružni što nije od značaja jer ni njih, kao ni Kanađane, niko ne posećuje. Tvrde da potiču od moćnih Vikinga što istorija nije dokazala. Mrze masan papir, grafite i dlake na češlju, ali njihove žene preziru takve izmotancije kao što su depiliranje nogu i menjanje istrošenih flekica na štiklama. Naučnici smatraju da njihova sklonost ka samoubistvima potiče iz dokazane činjenice da žive u najdosadnijoj zemlji na svetu. Njihovi filmovi i automobili to jasno svedoče. Tamane ogromne količine ribe u nadi da će fosforom ojačati svoje slabe moždane vijuge. Čim izgreje zubato sunce, a temperatura se popne na plus pet, tu gde se nađu skinu se u gaće i legnu da se sunčaju, ne bi li upili malo života. Njihovoj kolektivnoj depresiji doprinosi činjenica da imaju najružniju glumicu na svetu.
Pozitivna osobina: Belci su.
Kako im se obraćati: Prepečena haringo, Kvadratna glavo, Severna blento, Beskrvni.

Izraelci
Rasne karakteristike:Imaju običaj da nastanjuju tuđe zemlje i da preko noći preuzmu kontrolu nad Bankama, zalagaonicama i zlatarama. Lično su odgovorni za pad Rimskog, carstva i nemački poraz u ratu, čega se čak i ne stide. Njihovi religiozni rituali uključuju genitalna sakaćenja sopstvene dece, pa se samo sa jezom možemo pitati šta bi tek radili tuđoj deci kad bi mogli. Nije im dosta što su svet oplemenili Karlom Marksom već vuku konce masonerije, Rimokatoličke crkve, raznih sekti i Novog svetskog poretka.
Pozitivna osobina: Mrze Nemce.
Kako im se obraćati: Ješovan, Moše, Juda, Ne dam pare, Ostajte onde.

Švajcarci
Rasne karakteristike: Neka vrsta planinskih Jevreja kojima je vekovni san da svoju zemlju pokriju kupolom na kojoj ce pisati: Svetska banka. U tu svrhu su razvili razne strategije. Na primer, sterilišu svoju decu da bi im oslalo više prostora za izgradnju novih banaka. Pored banaka imaju još čokolade i satove i ne vide šta će pametnom čoveku više od toga. Dok brojiš pare, jedeš čokoladu i gledaš na sat računajuci koliko ti kamate svakog trenutka legne na račun. Svaki drugi posao i razonodu ostavljaju budalama.
Pozitivna osobina: Retko jodluju kad su van svoje zemlje.
Kako im se obraćati: Jodl-men, Skoro covek, Ne brini, Necu tvoje pare, Alpska kravice.

Amerikanci
Rasne karakteristike: Teško ih je opisati jer su nastali simbiozom raznoraznih belosvetskih bitangi. Najdublja im je bol nedostatak istorije. Smislili su novu religiju u kojoj su Otac, Sin i Sveti Duh- Džon Kenedi, Bil Klinton. (promenljiva varijanta) i hamburger, a jevanđelisti sv. Bufalo Bil, sv. Dejvi Kroket, sv. Vajat Erp i sv. Dok Holidej. To im nije bilo dosta pa ubrzano rade na proizvodnji mutanata, od kojih je do sada najbolje "uspeo Majkl Džekson - pola čovek, a pola bog te pita šta. Kad im ponestane filmskih tema, oni zavrte globus i objave rat zemlji na koju je pao prst. Da bi nervirali ceo svet, uneli su u svoj Uslav odredbu po kojoj u svakom njihovom filmu mora da bude slupano bar sedamdeset besnih automobila. srušeno ili dignuto u vazduh tridesetak prodavnica i poubijano stotinak što ljudi što policajaca. Nose karirane pantalone. Imaju kratak Ustav, jer duži ne bi zapamtili. Ćurke jedu jednom godišnje.
Pozitivna osobina: Često ubijaju predsednike.
Kako im se obraćati: Kravaru, Samonikli, Mekdonald, I ti ceš proći, Crko dabogda, Puj gade, ko 'te dade!

Jugosloveni
Rasne karakteristike: Žive podeljeni u nekoliko plemena, koja se razlikuju po tome koliko često u govoru upotrebljavaju slovo ,,j". Nastali su mešavinom Rusa, Turaka i Nemaca. Izmislili su viljušku pre deset vekova, ali još nisu naučili da je pravilno upotrebljavaju. Ne veruju u Boga, ali ne veruju u različitog Boga, pa zbog toga vode verske ratove. Pobeđuju jače, gube od slabijih. Jedini belci koji su naučili igru crnja -košarku.
Pozitivne osobine: Uspeli su da naprave viski od šljiva!
Kako ih zvati: Balkanac, ,,Nema problema", Julko.

Нема коментара:

Постави коментар