недеља, 17. јун 2018.

Kućni red za vreme SveCkog prvenstva

* Kućni red između 14.06. i 15.07.2018. *

1. Za to vreme muž je apsolutni vladar nad TV prijemnikom i daljinskim.

2. Za to vreme žena je bezglasno uposlena kućnim poslovima van dnevnog boravka.

3. Pre svake utakmice (a ima ih 64) mužu se mora osigurati gajba hladnog piva, sa naglaskom na HLADNOG.

4. Za vreme utakmice ženi je zabranjen ulazak u dnevni boravak. Opskrba grickalicama (čips, slani štapići, kikiriki) i pivom je moguća.

5. Na poluvremenu ženi je dozvoljeno 15-minutno pristupanje dnevnoj sobi zbog čišćenja pepeljare i zamene praznih boca svežim i hladnim novim bocama. Šuškanje kesama je zabranjeno, kao i verbalna komunikacija.

6. Najmanje 30 min. pre početka utakmice, mužu ponuditi, s ljubavlju, pripremljeni obrok. Psihičku pripremu muža za utakmicu ne ometati, a takođe u tom periodu usta držati zatvorena.

7. Za vreme prvenstva izbegavati bilo koje aktivnosti, koje bi mogle poslužiti produženju vrste. Skladno tome, suzdržavati se od nošenja odeće koja bi u mužu mogla probuditi želju za tim činom. Nošenje odgovarajuće odeće i s tim povezane aktivnosti, mogu se nadoknaditi od 14. do 28. juna posle 22:00 sata, a od 30. juna u slučaju produžetka utakmice i izvođenja jedanaesteraca, najranije posle 00:00, ali pod uslovom da je rezultat utakmice bio po muževoj želji.

8. Ako muž, u svojoj velikodušnosti, dopusti ženi baciti pogled na igru jedan ili dva minuta, izbegavati pitanja koja bi mogla izdati fudbalsko-tehnički intelekt žene (npr. “Šta je ofsajd”, jer će dobiti odgovor: “Ti, kada izađeš iz kuhinje”).

9. Ženi je, pod pretnjom isključenja iz prostorije, strogo zabranjeno izjašnjavati se o izgledu igrača, npr. “Ahh, što Neymar ima lepe noge!”.

Da, drage žene, ako se budete pridržavale ovih minimalnih pravila ponašanja, vaši muževi će vam biti zahvalni i pokušati:

a) ne prosuti pivo;

b) ne isprljati svaki kvadratni centimetar u prečniku 3 metra oko fotelje;

c) prilikom jela, s ljubavlju pripremljenog obroka, ne spominjati stalno kulinarske veštine njegove mame.

P.S. Ovo poslati što većem broju muževa kako bi blagovremeno bili obavešteni o svojim pravima i što većem broju žena, kako bi se blagovremeno mogle pripremiti za prvenstvo i upoznati svoje obaveze.

Niko ne preuzima nikakve odgovornosti u vezi sa eventualnim naglim porastom razvoda brakova.

Нема коментара:

Постави коментар