четвртак, 25. јун 2009.

Lektira bez muke

Romeo i Julija
Romeo i Julija su žabari iz Verone i oni se smuvaju. Međutim, matorci su im veoma zajebani i oupšte se ne gotive jer rade isti biznis ali u različitim ekipama (kao Verona i Kjevo). Zent im a da ih ne provale i da im ne ukinu kintu pa se viđaju tajno. I tako na pedeset strana oni kao nešto kriju i kenjaju jedno drugom kako se vole a ne karaju se. Na kraju, jednom prilikom upadnu u loš trip i roknu se.

Zločin i kazna
Neki student je stalno bez filera jer mora da plaća stan, pošto je ispušio za mesto u studenjaku. Jednom prilikom je bio u bedaku, pa je uleteo kod neke babe, pune k'o brod, na gajbu i overio je. Posle je uleteo u frku sa samim sobom, jer se plašio da će murija da ga provali. U stvari, on i nije bio neki krimos već pičketina pa se na kraju sam prijavio muriji.

Rat i mir
Pre dvesta godina Francuzi krenu na Ruje i dođu do Moskve (kao u Pancer Generalu). Onda je došla zima i Francuzi se posmrzavaju k'o pičke i onda se napasu muda Rujama ko zec kelerabe. Knjiga ima dva soma strana, tu ima i neke ribe, žuraje, žvaću nešto, njesra sve vreme.

Proces
Tipa uvate drotovi bez razloga i drkaju ga kroz celu knjigu i na kraju ga sjebu do koske.

Nečista krv
Tipa ožene starijom ribom. On provali da je njegov ćale ziguje, što ga totalno sjebe. Cela knjiga je seks, samo tako...

Ilijada
Ta Ilijada traje ko gladna godina. Vođa jedne ekipe mazne ribu od vođe druge ekipe. Onda ovaj prvi, da ne ispadne jajara, skupi ortake i opkoli ih ko Babo Sarajevo. Ali, ovi prvi ga ispuše, onako žestoko, jer su ovi drugi bili do jaja spremni. Onda jedan tip smisli kul foru da zajebu ove druge. Šatro, kao boli ih kurac za ribu, važan im je biznis koji može da se sjebe zbog nastale frke. Da pokažu da su iskulirali, oni odu i ostave šleper cigara drugoj ekipi u kome su sakrili deo ekipe. Ovi prvi su pomislili da su ih sjebali i počeli su da slave. Kada su se ponapijali i udrogirali, ovi drugi su izleteli iz šlepera najebali im se keve ko u Mortal Combatu.

Нема коментара:

Постави коментар